banner_website_ijsberen.jpg

Onze partners

Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x
Warning: "continue" targeting switch is equivalent to "break". Did you mean to use "continue 2"? in /customers/b/2/5/waseijsberenduik.be/httpd.www/templates/oromo/functions.php on line 202

Op zondag 12 januari 2020 vind op het recreatiedomein De Ster in Sint Niklaas alweer de 11e editie plaats van de Wase ijsberenduik. Een organisatie van Wase Waterpolo ism. de stad Sint-Niklaas en de provincie Oost-Vlaanderen.

Dit evenement met een uiterst recreatief karakter spreekt ondertussen heel wat inwoners uit het Waasland aan en ver daarbuiten. Immers, al wie van een bijzonder leuke uitdaging houdt, voelt zich ieder jaar weer aangesproken om mee te doen. Voor velen is het een traditie geworden, voor anderen is het dan weer de eerste keer!
Kom je individueel, met je familie of vrienden, in groep met je sportclub, jeugdbeweging of medestudenten, ja zelfs als teamdag met je collega’s van het werk?
Het blijft bovenal een gebeuren waar zowel deelnemers als toeschouwers elk jaar de beste herinneringen aan overhouden. Samen het nieuwe jaar inluiden met een frisse duik in het water van De Ster om nadien met zijn allen, zowel ijsberen als bezoekers, te genieten van de gezellige afterdrink.
Nooit werden nieuwjaarswensen zo hartelijk verteerd als in het sfeervolle winterdorp binnen het mooie decor van het domein De Ster.

Het deelnemersveld dat elk jaar rond de duizend deelnemers ligt en een veelvoud aan bezoekers bewijzen het groeiend succes van dit tweede grootste ijsberen-evenement in België. (na de Noordzeeduik in Oostende)

Om deel te nemen dient u zich best op voorhand in te schrijven via de website.      Inschrijven is verplicht.

De deelnameprijs is:

bij voorafinschrijving:                Gratis voor kinderen tot 14j         4€ voor +14jarigen.
bij inschrijvng op zondag zelf:    4€ voor kinderen tot 14j              6€ voor +14jarigen.

De minimum leeftijd voor deelname bedraagt 7 jaar.

Het inschrijvingsgeld is inclusief een verzekering voor de deelnemers, een gratis KATARA saunadag, en een kop warme chocomelk na de ijsberenduik.

Betaling gebeurt bij aanmelding op het secretariaat inschrijvingen ijsberenduik op De Ster.
De inkom voor de toeschouwers is gratis.

Wie zich uitdost in een vrolijke of originele zwem-outfit komt in aanmerking voor leuke prijzen die zijn voorzien voor de meest originele groepen (min 5 pers) en de meest originele individuele deelnemers.

Sowieso wordt uit alle inschrijvingen een winnende deelnemer geloot die naar huis mag met een ticket voor een heuse warme-lucht balloonvaart.

Ook de loopbrug, waar de deelnemers zich aan de kijklustigen kunnen voorstellen, is weer van de partij. Ze kunnen hierop bijvoorbeeld een project promoten, hun vereniging in de kijker stellen of gewoon een ludieke verschijning presenteren bij de start van de ijsberenduik.

Er is ook weer een collectieve warming-up voorzien via de beach-aerobic-sessie die zal doorgaan op het strand voor het winterdorp. Deelname hieraan is een aanrader om het kille sop te trotseren.

Om 14.30u wordt het eerste startschot gegeven voor de kinderen tussen de 7 en 14 jaar. Wees maar zeker; zij genieten ervan met volle teugen en het is in zijn genre een onuitgegeven kans om als kids tesamen het sop in te lopen. Om 15.00u wordt het startschot gegeven voor de volwassenen.

Na de duik is iedereen van harte welkom in het winterdorp van honger en dorst. Ambiance met DJ Ice Bear, nakeuvelen met een glaasje in de hand…, het wordt weer een feest om niet te vergeten…

Copyright © 2014. All Rights Reserved.